Se trimite comanda

Evenimente

Gala Farmacistilor 2013
Hispanitas, sponsor si invitat special la Gala Farmacistilor 2013!
Pentru Hispanitas a fost o mare onoare sa participe l a 2 a editie a Galei Farmacistilor, care s-a organizat la Muzeul National de Arta, Bucuresti, in data de 4 Decembrie 2013.
Fiind un partener special, Hispanitas a participat cu un deosebit "concept corner", unde invitatii au putut admira produsele. A fost prezentat si un spot special pentru cunoasterea brandului si a produselor comercializate si au fost acordate 6 premii la tombola organizata.
Gala Farmacistilor este un eveniment foarte important, unic in Romania organizat special pentru profesionistii cat si studentii din aria farmaceutica.
Persoane importante au fost prezente la aceasta gala, precum Eugen Nicolaescu (Ministrul Sanatatii), Vasile Cepoi (Consilierul Primului Ministru), si Cristian Busoi (Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate).
Per total, evenimentul a fost foarte bine gestionat si s-a creat un echilibru perfect intre divertisment si profesionalitate.
Evenimentul a fost un real succes pentru Hispanitas, tinand cont ca targetul a fost interactiunea cu viitori clienti si cunoasterea brandului de catre acestia.


Livrare gratuita pentru comenzi de minim 300 lei

Livrare 6-7 zile

Plati sigure