Se trimite comanda

Regulament Card de Fidelitate HISPANITAS

CAPITOLUL 1. Organizatorul si regulamentul oficial al programului:

Acest program de fidelizare este organizat si desfasurat de S.C. CLISHOUSE SRL, cu sediul în Paulesti, nr.150A, birou 1, judet Prahova, Romania. Participantii la acest program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare pe website-ul HISPANITAS.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca modificarile sa intre in vigoare numai dupa anuntarea si prezentarea in mod public a acestor modificari. Programul se va desfasura conform prevederilor din prezentul Regulament Oficial.
CAPITOLUL 2. Zona de desfasurare a programului:

Programul de fidelizare este organizat si se desfasoara online pe intreg teritoriul Romaniei.
CAPITOLUL 3. Durata programului:

Programul de fidelizare intra in vigoare la 5 septembrie 2012 si are o durata nedeterminata. HISPANITAS are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului.
CAPITOLULl 4. Conditii de participare:

Orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania si cu varsta de cel putin 14 ani, poate fi membru al programului de fidelizare. Exceptie fac angajatii HISPANITAS.

Oricine cumpara articole de pe website-ul HISPANITAS in valoare de minim 2000 RON la o singura achizitie, poate intra in programul de fidelizare HISPANITAS, cardul de fidelitate fiind trimis in colet impreuna cu produsul / ele comandate.

Prin inscrierea in program, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul acestuia si ca datele lor personale (inclusiv adresa) sa fie prelucrate, sa intre in baza de date CLISHOUSE SRL si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (fax, posta, email, SMS etc.) din partea CLISHOUSE SRL si a tuturor partenerilor sai.

CLISHOUSE SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Datele personale furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al CLISHOUSE SRL.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata la Cladirea de Birouri Rompetrol - Strada Basarabilor, Nr.7, Etaj 1, Ploiesti, judet Prahova, SC CLISHOUSE SRL se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Participantii au dreptul de a solicita, o singura data pe an, in scris, evidenta modului in care datele personale ale acestora sunt prelucrate.
CAPITOLUL 5. Derularea si mecanismul programului:

Orice detinator de card beneficiaza pentru cumparaturile efectuate online, dupa intrarea in vigoare a cardului, de un discount de 10% fata de pretul normal al produsului. Exceptie fac produsele aflate in promotie( reduceri de sezon si alte ocazii speciale). Pentru aceste produse, detinatorii de card nu pot obtine discount. Pentru a beneficia de reducere detinatorul va introduce nr. cardului in comanda plasata pe site-ul Hispanitas in spatiul destinat acestuia.

Detinatorul cardului de fidelitate are dreptul sa participe la campaniile promotionale organizate pentru acestia si pot beneficia de oferte/discount-uri speciale. Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Societatea ClisHouse isi rezerva dreptul de a suspenda orice card de fidelitate.

Detinatorii unui card de fidelitate pot ramane in programul de fidelitate si pot beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate HISPANITAS, in conditiile in care in decursul anului calendaristic achizitioneaza produse HISPANITAS in valoare de 2500 Lei.
CAPITOLUL 6. Cardul de fidelizare HISPANITAS:

La baza programului de fidelizare se afla cardul de fidelizare HISPANITAS, destinat clientilor HISPANITAS. Fiecare participant are dreptul la un singur card. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Discount-urile aplicate in programul de fidelizare HISPANITAS se supun conditiei ca pretul de vanzare cu amanuntul sa nu scada sub pretul de achizitie. HISPANITAS isi rezerva dreptul de a dezactiva orice card de fidelizare HISPANITAS.
CAPITOLUL 7. Folosirea cardului de fidelizare HISPANITAS:

Pentru a beneficia de discounturi, clientul va trebui sa introduca nr. cardului in comanda plasata pe site-ul HISPANITAS in spatiul destinat acestuia.
CAPITOLUL 8. Cardurile deteriorate, pierdute sau furate:

Daca un card HISPANITAS s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, acest lucru trebuie anuntat la numarul de telefon 0729005319 sau la adresa de e-mail: office@hispanitas.ro. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat, are dreptul la un nou card care poate fi obtinut contactand echipa Hispanitas.
CAPITOLUL 9. Functionarea serviciului de relatii cu clientii:

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de fidelizare si folosirea cardului apeland Serviciul Clienti la numarul de telefon 0729005319. Tot la acest numar, titularul cardului va anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelizare. in scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelizare, Serviciul Clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la Serviciul Clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.
CAPITOLUL 10. Protectia datelor personale:

Prin semnarea formularului de inscriere, participantul este de acord ca datele sale completate in formularul de inscriere sa intre in baza de date a companiei CLISHOUSE SRL, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numarul 27793. Participantul isi exprima acordul ca informatiile completate in formular sa fie folosite de HISPANITAS in scopuri statistice si pentru actiuni de marketing direct si sa primeasca materiale informative de la HISPANITAS si partenerii sai. Participantul are drept de acces, interventie si opozitie asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001.
Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe website-ul HISPANITAS si pe pagina de Facebook www.facebook.com/pages/Hispanitas-ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@hispanitas.ro.

Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament

Livrare gratuita pentru comenzi de minim 300 lei

Livrare 6-7 zile

Plati sigure