Se trimite comanda

TERMENI SI CONDITII

Definitii

HISPANITAS RO - Societatea Comerciala CLISHOUSE SRL, organizata in baza legii romane.
SITE - Domeniul hispanitas.ro si subdomeniile acestora, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil www.hispanitas.ro.
Brand - SC CLISHOUSE SRL detine toate drepturile asupra brand-ului HISPANITAS pe teritoriul Romaniei. Drepturile de marca inregistrata apartin in exclusivitate societatii Emboga SA.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre HISPANITAS.RO prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SC CLISHOUSE SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC CLISHOUSE SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC CLISHOUSE SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SC CLISHOUSE SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.
SERVICIU - serviciul de comert electronic condos exclusive per portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusive electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
MEMBRU - Persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SC CLISHOUSE SRL si acesta, care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT - Persoana fizica sau Persoana juridica care au sau obtin acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 al.7: orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.
NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusive electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SC CLISHOUSE SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC CLISHOUSE SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SC CLISHOUSE SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SC CLISHOUSE SRL, indiferent de modalitatea de livrare.
TAXA DE TIMBRU VERDE - valoare exprimata in lei, platita de catre SC CLSIHOUSE SRL catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre SC CLISHOUSE SRL (distribuitor exclusiv Romania) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

GENERAL

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SC CLISHOUSE SRL ( HISPANITAS BRAND) si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.hispanitas.ro.
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, SC CLISHOUSE SRL sau oricarui tert cu care SC CLISHOUSE SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC CLISHOUSE SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC CLISHOUSE SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea SC CLISHOUSE SRL.
2.5.2. SC CLISHOUSE SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SC CLISHOUSE SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC CLISHOUSE SRL prin email office@hispanitas.ro, destinate acestui scop.
2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului per perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de HISPANITAS prin SC CLISHOUSE SRL.
2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC CLISHOUSE SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului per perioada derularii unei Comenzi, SC CLISHOUSE SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.10. Acest Site este adresat Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani , persoanelor juridice care sunt inregistrate pe teritoriul Romaniei si care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SC CLISHOUSE SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC CLISHOUSE SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC CLISHOUSE SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului HISPANITAS, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC CLISHOUSE SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC CLISHOUSE SRL.
3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC CLISHOUSE SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SC CLISHOUSE SRL cu referire acel continut.
3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
3.5. In cazul in care SC CLISHOUSE SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC CLISHOUSE SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC CLISHOUSE SRL si/sau al angajatului SC CLISHOUSE SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Contact

4.1. Contact
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite SC CLISHOUSE SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC CLISHOUSE SRL de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului www.hispanitas.ro, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate BRANDULUI HISPANITAS, se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SC CLISHOUSE SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC CLISHOUSE SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
4.5. SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea MAGAZINULUI HISPANITAS - SC CLISHOUSE SRL.
5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SC CLISHOUSE SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:.
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
5.3.3. Prin contactarea SC CLISHOUSE SRL , conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC CLISHOUSE SRL , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. SC CLISHOUSE SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SC CLISHOUSE SRL , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

Politica de confidentialitate

6.1. SC CLISHOUSE SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

scopuri statistice.

Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca SC CLISHOUSE SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date
6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la SC CLISHOUSE SRL , la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor
6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la SC CLISHOUSE SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie
6.4.Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata SC CLISHOUSE SRL nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele SC CLISHOUSE SRL sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.5. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata SC CLISHOUSE SRL , întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
6.6. SC CLISHOUSE SRL va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.5.
6.7.SC CLISHOUSE SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC CLISHOUSE SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC CLISHOUSE SRL si/sau al eventualilor terti cu care SC CLISHOUSE SRL are contracte de parteneriat in acel moment.
6.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
6.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2 – 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa SC CLISHOUSE SRL ( email- office @hispanitas.ro), conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
6.10.Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.11. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusive fie prin intermediul societatii comerciale Europayment Services SRL.
EuPlatesc.ro va ofera un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitenta, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure.
EuPlatesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii anifrauda avansata care, împreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA si "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

6.12. SC CLISHOUSE SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
6.13. Politica de confidentialitate SC CLISHOUSE SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusive pe site. SC CLISHOUSE SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.14. SC CLISHOUSE SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.15. Exceptie de la prevederile art. 6.14 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.16. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre SC CLISHOUSE SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.17. SC CLISHOUSE SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.18. SC CLISHOUSE SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu
7.1.1.Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.
7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
7.1.3. SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC CLISHOUSE implicit Brandul HISPANITAS.
7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, SC CLISHOUSE SRL  isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii
7.2.1. SC CLISHOUSE SRL  poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC CLISHOUSE SRL  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
7.2.3. SC CLISHOUSE SRL  poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, SC CLISHOUSE SRL va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
7.2.6. In cazul platilor online SC CLISHOUSE SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
7.2.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC CLISHOUSE SRL , acestea fiind cu titlu de prezentare.
7.2.8. In descrierea produselor si/sau serviciilor SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective

7.3. Comanda online
7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa".
7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SC CLISHOUSE SRL - ECHIPA HISPANITAS poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC CLISHOUSE SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
7.3.4. SC CLISHOUSE SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • 7.3.4.1. esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • 7.3.4.2. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • 7.3.4.3. furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
 • 7.3.4.4. activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.hispanitas.ro, societatii CLISHOUSE SRL si /sau partenerilor sai;
 • 7.3.4.5 Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi CLISHOUSE SRL ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
 • 7.3.4.6. livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;
 • 7.3.4.7. alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 30 zile).
7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.
7.3.6. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul SC CLISHOUSE SRL , suma aceasta va fi returnata de catre SC CLISHOUSE SRL in maxim 14 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
7.3.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, SC CLISHOUSE SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune restituirea contravalorii produselor in contul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care SC CLISHOUSE SRL a luat la cunostinta acest fapt.
7.3.8. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin orice mijloc de plata prevazut in prezentul document in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei HISPANITAS solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.
7.3.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, SC CLISHOUSE SRL va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care SC CLISHOUSE SRL a luat la cunostinta acest fapt. Aceasta prevedere se aplica exclusiv comenzilor achitate cu cardul.
7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC CLISHOUSE SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
7.3.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica
7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

7.5. Contract si finalizare
7.5.1. SC CLISHOUSE va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
7.5.2. SC CLISHOUSE SRL  va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea SC CLISHOUSE SRL, devine Contract onorat.

7.6. Transport si Plata
7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid, doar pe teritoriul Romaniei.
7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 7 ZILE lucratoare de la finalizarea comenzii, cu rezerva anumitor intarzieri survenite la societatile de transport intern cat si extern . Timpul total de livrare poate varia din motive independente de SC CLISHOUSE SRL. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat ( cu peste 3 zile) SC CLISHOUSE SRL va informa Clientul prin E-mail, caz in care acesta poate renunta in scris la comanda, conform prevederilor art. 7.7.3. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 de zile. Facem eforturi pentru a expedia comenzile in cel mai scurt timp posibil. Livrarea se face prin curierat rapid iar in momentul in care comanda este expediata veti primi o notificare automata pe adresa dvs de e-mail.
7.6.3. Taxa pentru colectarea si procesarea contravalorii coletului este conform tabelului de mai jos:

Plata Carte Credit sau OP- 13 LEI
RAMBURS - 18 LEI

Costul transportului este calculat in functie de Kg/colet si va afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii.
Pentru comenzi de minim 300 RON (inclusiv TVA) transportul este GRATUIT (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FanCourier).

7.6.4 Plata
Plata se poate face in doua modalitati:
1. Ramburs la livrarea coletului de catre firma de curierat. Daca ati optat pentru plata ramburs veti achita agentului FAN Curier care va livreaza comanda contravaloarea transportului si a comenzii.
2. Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

7.7. Calitate si garantii
7.7.1. Produsele comercializate de SC CLISHOUSE SRL, HISPANITAS BRAND beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie SC CLISHOUSE SRL, si instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului ca un document disponibil pe sectiunea GARANTIE, sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet sau se va trimite pe email. De asemenea se poate descarca si din contul de client.
7.7.2. In cazul in care SC CLISHOUSE SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care SC CLISHOUSE SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre SC CLISHOUSE SRL in termen de maximum 14 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, SC CLISHOUSE SRL va informa Clientul prin E-mail/telefonic si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 2 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre SC CLISHOUSE SRL a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, SC CLISHOUSE SRL va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..
7.7.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 14 de zile in masura in care SC CLISHOUSE SRL detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.8. Returnarea produselor
SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoanele care au efectuat mai mult de 3 retururi intr-un interval de 3 luni, din anul in curs.
7.8.1.Clientul MAGAZINULUI ONLINE HISPANITAS poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
 • 7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 • 7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;
 • 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • 7.8.1.4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;
 • 7.8.1.5 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 11 alin. 1 din OG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
  *Pentru a putea soluţiona cât mai rapid cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul FanCourier, NU PRIN POSTA ROMANA.
7.8.2. Clientul se obliga sa notifice SC CLISHOUSE SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/,etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
7.8.3. Clientului care a notificat SC CLISHOUSE SRL conform art 14 alin. 1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, SC CLISHOUSE SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
7.8.4 SC CLISHOUSE SRL poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:
 • 7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.
 • 7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile calendaristice prevazut conform art 7.8.2, calculat din ziua calendaristica imediat urmatoare datei contractului onorat.
 • 7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • 7.8.4.4. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 7.8.1 situatie care atrage obligatia din partea SC CLISHOUSE SRL de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 14 de zile, conform art. nr. 13 alin 1 din OG 34/2014, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de SC CLISHOUSE SRL si nu de la data la care Clientul a transmis catre SC CLISHOUSE SRL intentia sa de denuntare.
 • 7.8.4.5. Conform O.G. 34/2014 art. 6 lit. i) SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate. Incaltamintea trebuie sa nu fie folosita sau murdara si sa fie returnata in ambalajul original nedeteriorat ( cutiile sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora, ele fiind considerate ca o parte a produsului ). In cazul in care cutia prezinta urme de deteriorare datorita neambalarii corecte in momentul returului, SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta RETURUL.
7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului (mai putin taxele de transport), aceasta se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la confirmarea returului.
Rambursarea se va face în lei prin transfer bancar, într-un cont în lei indicat de dumneavoastră în formularul de retur sau pe un alt suport durabil, de exemplu prin email.
7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar SC CLISHOUSE SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.
7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care SC CLISHOUSE SRL va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina SC CLISHOUSE SRL.

7.9 Schimbul produselor
7.9.1. Clientul MAGAZINULUI ONLINE HISPANITAS poate opta pentru schimbarea unui produs cu un alt produs indiferent de colectie fara a suporta nici un cost de transport, costul transportului tur-retur fiind suportat de catre SC CLISHOUSE SRL, acest lucru este valabil doar pentru schimb.
SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta produse returnate murdare sau produse returnate la care se percepe plata la destinatar (SC Clishouse SRL).

Frauda

8.1. SC CLISHOUSE SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
8.3. SC CLISHOUSE SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC CLISHOUSE SRL.
8.4. Clientul sau Membrul va informa SC CLISHOUSE SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. SC CLISHOUSE SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
8.6. Comunicarile realizate de catre SC CLISHOUSE SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau SC CLISHOUSE SRL. SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
 • 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC CLISHOUSE SRL catre Membru / Client.
 • 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
 • 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC CLISHOUSE SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

Limitare de responsabilitate

9.1 SC CLISHOUSE SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SC CLISHOUSE SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC CLISHOUSE SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat SC CLISHOUSE SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. SC CLISHOUSE SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC CLISHOUSE SRL.
9.4. SC CLISHOUSE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
9.5. SC CLISHOUSE SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SC CLISHOUSE SRL , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. SC CLISHOUSE SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
 • 9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 • 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • 9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SC CLISHOUSE SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
11.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC CLISHOUSE SRL se va rezolva mai intai pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si SC CLISHOUSE SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SC CLISHOUSE SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

12.1.SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, SC CLISHOUSE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. SC CLISHOUSE SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu SC CLISHOUSE SRL, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon 0344/143915, de LUNI pana VINERI, intre orele 9-18, sau prin email la office@hispanitas.ro.
13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.hispanitas.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC CLISHOUSE SRL.
ACTUALIZARE : Iunie 2014 - SC CLISHOUSE SRL
Prelucrare date cu caracter personal: S.C. CLISHOUSE S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 27793.
Acest site foloseste cookie-uri, care sunt mici fisiere care sunt downloadate in computerul/terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul.
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-drive-ul utilizatorului).
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul).
Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta.
Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile websiteului pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex - preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser.
Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.
Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cum pot opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat/a folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului dvs.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
http://support.microsoft.com/kb/196955

Cookie settings in Firefox
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Cookie settings in Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Cookie settings in Safari
http://support.apple.com/kb/PH5042

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.


Regulament campanii


Livrare gratuita pentru comenzi de minim 300 lei

Livrare 6-7 zile

Plati sigure