Se trimite comanda

O firma cu o lunga istorie in spate

De curand am implinit 25 de ani ca brand, desi suntem pe piata din secolul trecut...

1925

Alfonso Chico de Guzman bunicul proprietarilor Hispanitas de azi a decis sa isi creeze propria firma, numita Alfama. Aceasta modesta firma se ocupa cu confectionarea incaltamintei cu cativa ani inaintea razboiului civil

1959

Francisco Chico de Guzman Alfonso, a pornit o noua firma care se ocupa cu confectionarea manuala a pantofilor. O noua idee pentru un pantof cilindric, au condus la creearea a unuia dintre modelele emblematice ale acestei companii - kiowas

Mocasin Ye-Yemoc

1960

Kiowa tacon

1974

Bailarina (francesita)

1988

1er modelo Hispanitas

1990
 

1960

S-a nascut Emboga, un nou brand de incaltaminte pe care Francisco l-a lansat pe piata pe fondul schimbarilor majore din domeniu, utilizand procese si instrumente imbunatatite. Primul moccasin a fost creat - Ye-Yemoc - imaginea brandului.

1975

Luis Chico de Guzman, directorul actual al companiei, i s-a alaturat tatalui sau, Francisco, in acest proiect. Dupa ce a studiat design si modelare la prestigioasa scoala din Milan, Ars Sutoria, a preluat afacerea ajutat de tatal sau.

1986

1986 - Carlos Chico de Guzman, fratele lui Luis si in prezent Asistent Director al companiei, s-a alaturat companiei si impreuna au inceput sa vanda si sa distribuie in intreaga Insula Iberica.

1989

Brandul a ajuns sa se prezinte la targuri internationale precum GDS (Germania) sau MICAM (Ialia), targuri care au ajutat la obtinerea parteneriatelor cu diferite tari precum Grecia, Belgia Anglia sau Franta.

"De ce sa numim pantofii nostrii Francesitas, din moment ce ii creem in Spania? Haide sa punem balerinilor nostrii un nume spaniol, haideti sa ii numim Hispanitas!"

Francisco Chico de Guzman Villaplana

1995

Intr-o seara de vara, Francisco a tinut o sedinta cu fii sai Luis si Carlos, pentru a discuta despre crearea unui brand care sa identifice produsul lor si a avut urmatoarea idee: haideti sa dam balerinilor nostrii, denumiti 'francesitas' un nume spaniol, haideti sa ii numim 'Hispanitas'.

2005

Firma a intrat pe piata de retail. Din 2005 pana azi, au fost deschise in Spania 3 magazine-outlet, 1 in Portugalia si alte 25 de puncte de vanzare in China.

2012

A fost deschis primul magazin din Romania, exclusiv cu produse Hispanitas, cu locatia in Baneasa Shopping City, la etajul 1.

2015

Brandul Hispanitas a implinit 25 de ani, iar pentru a celebra acesta varsta, au reeditat primul model, mocasinul 177.

2016

S-a infiintat un proiect prin care sa se creeze o retea de magazine cu vanzare produse Hispanitas, conceput pentru a tinti orase-cheie precum Madrid, Barcelona, Londra, Paris sau New York. Un urmatorul proiect a fost creat cu scopul ca brandul Hispanitas sa se extinda spre noi piete precum China si America, o provocare interesanta care a contribuit la spiritul international al brandului,

Lucram in fiecare zi din ce in ce mai mult pentru a te face sa simti pasiunea noastra: 'Pantofii Nostrii'


Livrare gratuita pentru comenzi de minim 300 lei

Livrare 6-7 zile

Plati sigure